Arrangementer og firma aftaler

Vi tilbyder italiensk mad til

frokostordning i København

Elsker I italiensk mad? Og kunne I godt tænke jer at få det som en del af en fast frokostordning? Så er du havnet det helt rette sted.

Pizza Pazza tilbereder nemlig med glæde frokostordning med lækker italiensk mad til jeres virksomhed. Det vil faktisk glæde os meget at servere det bedste fra Italien til jeres frokost!

En ægte italiensk smagsoplevelse kan I forvente jer af en frokostordning hos os. Vi serverer italienske specialiteter såsom alt lige fra sprøde pizzaer, friskbagte og varme sandwiches til lækre pastaretter, friske salater og velsmagende tiramisu

Ønsker I at vælge frit fra vores menu, er I velkomne til det, ligesom vi gerne ser på, hvad vi kan gøre, hvis I har et specielt ønske til jeres frokostordning i København.

Vores frokostordning på Østerbro er et populært valg blandt mange, da vores mad bringer glæde og ægte italiensk stemning, fordi det er lavet med respekt for traditionerne.

Mad til

fester og receptioner

Udover firmafrokost i København og på Østerbro, tilbyder vi også faste leverancer samt at levere mad til fester og til receptioner, hvor ægte italiensk mad er ønsket på menuen.

Her kan I både vælge mad ud fra vores menukort, ligesom vi gerne tager en snak med jer, hvis I har nogle specifikke ønsker til menuen. Vi strækker os langt I vores service – så spørg endeligt gerne.

Mad til fester og receptioner lavet og leveret af os er mad i absolut topklasse. Vi kommer fra Italien og derfor ved vi også, hvordan maden skal laves, for at den smager af Italien. Vi har mange års erfaring i det italienske køkken, og det vil I og jeres gæster også kunne smage til jeres frokost, fest, firmafest eller reception.

Italiensk mad til fester smager derfor af Italien – og det tør vi godt love!

Hvorfor få frokostordning

eller mad til fester fra os?

Du skal vælge Pizza Pazza til din frokostordning, fest eller lignende, fordi vi laver italiensk mad, som den bør og skal laves.

Vi kommer fra Italien og med vores mangeårige erfaring i det italienske køkken, er vi derfor i stand til at lave mad, der smelter på tungen og som får dine gæster eller medarbejdere i fantastisk stemning. Vi laver mad, der smager efter mere – så hvad mere kan du ønske dig af mad udefra?

Derudover er vores service naturligvis helt i top. Vores frokostordninger, faste leverancer og mad til fest og reception tilpasses derfor den enkelte virksomheds behov og ønsker – og det gælder også for jer. Vælg derfor endelig blandt jeres favoritter, da vi har en bred vifte af veltilberedte måltider til enhver anledning.

Selvom vi laver ægte italiensk mad med respekt for det italienske køkken, tilbyder vi det også til billige priser. Vi vil gerne gøre det muligt for så mange som muligt at få ægte og lækker italiensk mad til deres frokost eller fest, ligesom vi vil elske at få flere til at få øjnene op for, hvordan rigtig italiensk mad smager.

I skal derfor vælge at få mad leveret fra os, hvis I ønsker en autentisk og velsmagende oplevelse.

Kunden

er I fokus

Vores vigtigste og mest fornemme opgave er at efterleve jeres og andre kunders ønsker. Vi bestræber os derfor på at have et serviceniveau, som er helt i top og som lever op til italienske standarder.

Vi har fokus på at have en god og ligetil kommunikation, så vi sikrer, at vi leverer det optimale til jer. Vi er naturligvis også åbne for feedback, som enten jer, jeres kollegaer eller gæster end må have – både positivt og konstruktivt. På den måde sikrer vi, at vi hele tiden tilbyder og leverer det bedste af det bedste.

Har I virksomhed på Østerbro eller i København, og ligger I inde med spørgsmål eller mangler information om vores ordning? Så er I meget velkomne til at kontakte os. Vi står altid til rådighed og er klar til at besvare de spørgsmål, I end må have.

Vi glæder os til at høre fra jer.

Autentisk italiensk special retter til dit selskab

Velkommen

Bestilling til jeres næste arragement

Åbnings tider

Man - Fre 11:00 - 22.00 | Lør - Søn 12:00 - 22:00